Design center Sofia
events

СЪБИТИЯ

Демонстрация на полагане на декоративни мазилки

Демонстрация на полагане на декоративни мазилки

 

01 Декември 2022
10:00ч.

Фирма Денеб ще ни представи мазилките на марката Денел и ще ни въведе в начините за полагането им. Ще разгледаме интериорни мазилки като травертин, арт бетон и венецианска мазилка.

Light is life event

Light is life

 

25 Октомври 2022
10:00ч.

Ще разгледаме новостите в осветлението и различните ефекти, които могат да бъдат постигнати с продуктите на Häfele, като за това ще ни разкажат партньорите ни от фирма Продиз. Дискутирана ще бъде и темата за връзката между мебелното и интериорното осветление.

Aeco space event 2

ЕДНА МОДЕРНА КЪЩА... или как да спечелим клиента?

 

27 Октомври 2022
17:00ч.

Това е първото ни съвместно събитие с фирма AECO Space Bulgaria. Ще Ви запознаем с различни възможности за визуализация на интериорни и екстериорни проекти със софтуерите на SketchUp и Enscape, както и последните тенденции в хардуера от FUJITSU.

Halloween Fright Night movies

Halloween Fright night

 

28 Октомври 2022
15:00ч.

Ще загреем за Halloween с една кино вечер на класически филми на ужасите! Подбрали сме 3 класически заглавия, които ще създадат атмосферата за деня на Вси Светии.

events

„От ателието в интериора“
с проф. Любомир Каралеев

 

16 Юни 2022
19:00ч.

Докоснете се до съвременната представа на артиста, пречупена през призмата на интериора със специален гост проф. Любомир Каралеев. Ще имате възможността да разгледате произведенията на проф. Любомир Каралеев в рамките на две седмици до 01.07.