Design center Sofia
услуги

Нашите услуги

Product Information

Информация за продукти

В Kronospan Design Center можете да се запознаете с широка гама материали, предназначени за строителството, външното оформление и интериорното обзавеждане. Познаването на техните качества и приложения, ще ви ориентира кой е най-подходящият  продукт за вашия проект. Правилната употреба и поддръжка е важна, за осигуряването на по-дълъг експлоатационен живот.

Консултации за интериорен дизайн

Нуждаете се от ново обзавеждане или искате да освежите дома си, но различните интериорни стилове и необятните възможности за съчетаване на декори и материали ви карат да се колебаете в решенията си. Нашитедизайн-консултанти са на разположение да ви помогнат в избора ви. Те ще ви дадат професионални съвети, които ще ви помогнат да визуализирате идеите си и с лекота ще преобразите уютно и удобно пространството си.

Design Consultation
Trainings

Обучения и презентации

Основният приоритет в работата на Kronospan Design Center е тясната връзка с партньори и клиенти. Ние вярваме във взаимната полезност и в обмяната на опит. Вратите ни са винаги отворени за вашите бизнес срещи, обучения или практически занимания. Ако имате нужда от повече информация за спецификата на материалите, тяхната обработка и възможностите за монтаж, можете да се присъедините към нашите продуктови презентации и дизайнерски работилници. Ще поставяме различни теми в сферата на интериорния дизайн и ще дискутираме съвременните акценти, тенденциите и иновациите, както и потребителските нагласи.