Kronospan Design Centers

Кои Сме Ние

Ние сме Kronospan! Вдъхновението е нашата движеща сила при разработването на всеки проект. Ние доближаваме творчеството до вас чрез нашите официални шоуруми. Подходът ни към "зеления дизайн" и използването на рециклируеми и въглеродно негативни продукти гарантират устойчив и екологичен баланс.

About Kronospan

Разгледайте
Kronospan

С над 500 декора подови настилки, мебелни панели и фасадни облицовки ще намерите цялостни и координирани решения за вашия проект за дневна или работна зона.

Интериорен дизайн
консултация

Направете правилния избор! Професионалните ни съвети ще ви помогнат да преобразите пространството си с увереност и комфорт.

Обучение и
Презентации

Вярваме във взаимната полза от сътрудничеството и обмена на опит. Винаги сме на разположение за вашите бизнес срещи, обучения и практически дейности.

Продукти в
Приложение

Функционалните зони са проектирани с оглед на най-добрата комбинация от цветове и материали, за да бъдат отправна точка за концепцията на вашето жилищно или търговско пространство.

Всички продукти под
един покрив

Визуализирайте концепцията си чрез нашите разнообразни примерни размери, които подробно описват декорите и текстурите.

Поръчай мостри
и пазарувай

Направете информиран избор за най-подходящия декор в KronoShop.

Залцбург
Шчечинек
Барселона
София
Лампертсвалде
Букурещ

Запален по пулсираща и разнообразна културна сцена, домакин на различни дизайнерски усещания и кетъринг към променящите се изисквания на пазара, ние се потапяме в оригиналния етос, за да бъдем в крак с най-новите тенденции и естетика. С всяко следващо местоположение, ние привличаме различни групи от талантливи професионалисти и креативни хора, като същевременно се стремим да разберем предпочитанията на клиентите и обратната връзка в реално време за нашите продукти и декори.

ЦЕЛИЯТ ЛИСТ